Προσφορά PROFHILO

30 μέρες μέχρι το καλοκαίρι και τo Chryssalis Medical Spa είναι εδώ με μια μοναδική προσφορά για το δέρμα στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ ή στα χέρια σας!

Προσφορά PROFHILO

2 συνεδρίες Profhilo ΜΟΝΟ 480€ και ΔΩΡΟ μια θεραπεία δερμοαπόξεσης με διαμάντι (dermabrasion) αξίας 60€!

Θεραπεία PROFHILO;

Το Profhilo είναι ένα booster δέρματος αποσυνδεδεμένο, μέσω θερμικής επεξεργασίας (πατέντα NAHYCO), υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για μια καινοτόμα νέα θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης, μη επεμβατική, γρήγορη και ανώδυνη που έχει άμεσα αποτελέσματα. Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, δίχως την προσθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα.
Το εξαιρετικά καθαρό υαλουρονικό του οξύ, υψηλού (H-HA) και χαμηλού μοριακού βάρους (L-HA), βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα standards του FDA. Ακόμη, είναι βιοσυμβατό, μιας και αφομοιώνεται στον ιστό, όπου αποκαθιστά τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος, που υπάρχει στην επιδερμίδα.

Συγκεκριμένα:

 • Αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα
 • Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας
 • Βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας
 • Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση ενώ λειαίνει τα σημάδια γήρανσης

Προσφορά PROFHILO

Προσφορά PROFHILO
Προσφορά PROFHILO

Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι

Η μικροδερμοαπόξεση ή μηχανικό πίλινγκ είναι η απόλυτη θεραπεία για θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική και ανώδυνη διαδικασία. Με τη χρήση μιας κεφαλής με διαμάντι επιτυγχάνουμε απολέπιση και απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα.
Η συσκευή δερμοαπόξεσης διαθέτει και σύστημα αναρρόφησης για απομάκρυνση του σμήγματος, ενώ η κεφαλή του διαμαντιού ενεργοποιεί, ξύνοντας ελαφρά το δέρμα, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε να έχουμε πιο σφριγηλό, καθαρό και λαμπερό δέρμα αλλά και βελτίωση της όψης των λεπτών ρυτίδων και των πανάδων.Κορυφαίες θεραπείες που ανανεώνουν την όψη της επιδερμίδας, για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με το πιο όμορφο και λαμπερό δέρμα!

Κορυφαίες θεραπείες που ανανεώνουν την όψη της επιδερμίδας, για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με το πιο όμορφο και λαμπερό δέρμα!

Η προσφορά ισχύει έως 31/5/2022
Life Coaching Experience

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο
  Email:
  Τηλέφωνο:
  Παρατηρήσεις: