Προσφορά Le shape

Χάστε λίπος τοπικά και αυξήστε ταυτόχρονα τη μυϊκή σας μάζα στο σημείο που σας απασχολεί! 

Δείτε το σώμα σας να αλλάζει με μια Μοναδική Προσφορά Αδυνατίσματος!

Προσφορά Le shape
Ομοιόμορφα και φυσικά αποτελέσματα με την πιο ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία εξάλειψης του ανεπιθύμητου και επίμονου τοπικού λίπους, χωρίς χειρουργική επέμβαση ή χρόνο αποθεραπείας!  

Le Shape

To Le Shape, είναι η ιδανική μέθοδος για καταπολέμηση του τοπικού λίπους, που δεν αντιμετωπίζεται με διατροφή και άσκηση και για όποιον επιθυμεί καλλίγραμμη σιλουέτα χωρίς την ταλαιπωρία και τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει η χειρουργική οδός.

Πώς λειτουργεί;

Το Le Shape εφαρμόζει την τεχνολογία επιλεκτικής λιπόλυσης στα 1060nm και είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που καταπολεμά το τοπικό λίπος, γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
Η διαρκής εκπομπή της ενέργειας του Laser στα 1060nm αυξάνει τα επίπεδα θερμοκρασίας του λιπώδους ιστού τοπικά μεταξύ 42 και 47 βαθμών Κελσίου καταστρέφοντας μόνιμα τη δομική τους ακεραιότητα (απόπτωση), ενώ η ταυτόχρονη διαρκής ψύξη της επιδερμίδας εξαλείφει οποιαδήποτε παρενέργεια στις ανώτερες δομές.
Προσφορά Le shape
Γιατί Le Shape;
 • Laser τεχνολογία στα 1060nm όπου παρουσιάζει τη μέγιστη απορρόφηση από τον λιπώδη ιστό
 • Μόνιμη μείωση λίπους έως και 24% σε μία μόνο εφαρμογή 
 • Εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία (25 λεπτά)
 • Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται οριστικά και απομακρύνονται μέσω των φυσικών διαδικασιών του σώματος σε διάστημα 3 μηνών.
Προσφορά Le shape
Προσφορά Le shape
Προσφορά Le shape

EMSLIM

Χάρη στην τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused Electro Magnetic field technology) το EmSlim παρέχει πάνω από 20.000 συσπάσεις στοχευμένα στο 100% της μυϊκής ομάδας όπου γίνεται η εφαρμογή.
Απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος πετυχαίνοντας παράλληλα μυϊκή σύσφιξη στο ίδιο σημείο που θα πραγματοποιηθεί η θεραπεία Le Shape!
Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, μπορείτε να έχετε ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα στη γράμμωση των μυών, στην ανόρθωση των γλουτών αλλά και στη γράμμωση των κοιλιακών!
Προσφορά Le shape
Προσφορά Le shape
Προσφορά Le shape
Προσφορά Le shape
*Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2022
Προσφορά Le shape

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο
  Email:
  Τηλέφωνο:
  Παρατηρήσεις: