Μοναδική Προσφορά Προσώπου

Πείτε τέλος στο λιπαρό δέρμα, την ερυθρότητα και τα σημάδια

σε 60 λεπτά ΜΟΝΟ με 55€!

Μοναδική Προσφορά Προσώπου
Οι ρύποι, η ακμή, οι φλεγμονές του δέρματος και οι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορούν να αφήσουν τα σημάδια τους στο δέρμα! Υπάρχει όμως λύση για να απαλλαγείτε και σας την προσφέρουμε στην πιο προνομιακή τιμή!
Η θεραπεία με δερμοαπόξεση (Dermabration) με διαμάντι σε συνδυασμό με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αναδόμησης δέρματος Acne pH formula θα σας προσφέρει:
  • Καθαρισμό του δέρματος

  • Ρύθμιση της λιπαρότητας και

  • Αντιμετώπιση των τυπικών συμπτωμάτων της ακμής

Θεραπεία με Δερμοαπόξεση με διαμάντι / Dermabration

Η μικροδερμοαπόξεση ή μηχανικό πίλινγκ είναι η απόλυτη θεραπεία για θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική και ανώδυνη διαδικασία. Με τη χρήση μιας κεφαλής με διαμάντι επιτυγχάνουμε απολέπιση και απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα.
Η συσκευή δερμοαπόξεσης διαθέτει και σύστημα αναρρόφησης για απομάκρυνση του σμήγματος, ενώ η κεφαλή του διαμαντιού, ενεργοποιεί ξύνοντας ελαφρά το δέρμα, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε να έχουμε πιο σφριγηλό, καθαρό και λαμπερό δέρμα αλλά και για να βελτιώσουμε την όψη των λεπτών ρυτίδων και των πανάδων.
Το πλεονέκτημα είναι ότι σε περιοχές όπως γύρω από το στόμα και τη μύτη η διαδικασία δεν είναι ενοχλητική για τον ενδιαφερόμενο. Μια απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία!

Acne pH formula

Η pHformula αναπτύχθηκε ως δερματολογικό σύστημα αναδόμησης, που αντιμετωπίζει επιτυχώς δερματικές παθήσεις όπως αυτή της ακμής. Το σύστημα θεραπειών της pHformula βασίζεται στην τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής με γνώμονα την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος. Από το χόριο μέχρι την επιδερμίδα τα ενεργά συστατικά στα προϊόντα της pHformula επιταχύνουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και αποκαθιστούν άμεσα τα τυπικά συμπτώματα της ακμής.

Εξατομικευμένες θεραπείες

Διαφορετικές θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν σε ένα πρόγραμμα θεραπείας όπου η ισχύς και το βάθος της θεραπείας ελέγχεται από τον θεραπευτή, με βάση την τεχνική εφαρμογής και τον αριθμό των στρώσεων που εφαρμόζονται σε κάθε θεραπεία. Σύμφωνα με την εξέλιξη των θεραπειών ο ειδικός επαναπροσδιορίζει το πρωτόκολλο και το εξατομικεύει στον κάθε ασθενή για βέλτιστα αποτελέσματα.

Η εμφάνιση του δέρματος μας, ειδικά στην περιοχή του προσώπου,
επηρεάζει την αυτοπεποίθησή μας περισσότερο κι από τη συνολική εικόνα του σώματος,
εκμεταλλευτείτε λοιπόν την προσφορά μας και δώστε στο δέρμα σας νέα πνοή!

Κλείστε τώρα ραντεβού

Soprano Ice Platinum Αποτρίχωση σε μοναδικές προσφορές για τον μήνα Μάιο 2021
Η προσφορά ισχύει εώς και 30/11/2021

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ονοματεπώνυμο
Email:
Τηλέφωνο:
Παρατηρήσεις: