Μοναδική Προσφορά! Μπείτε σε φόρμα σε 1 εβδομάδα έως 31/7/2021

Χάστε 2,5 πόντους από το σημείο που σας ενδιαφέρει
σε MIA MONO εβδομάδα!

Μοναδική Προσφορά! Μπείτε σε φόρμα σε 1 εβδομάδα έως 31/7/2021
Η τεχνολογία Lipolaser θα καταστρέψει τοπικά τα λιποκύταρα, με το acoustic wave θα απομακρύνουμε αυτά τα λιποκύταρα, με το Technispa θα φορμάρουμε όλο το σώμα και θα κάνουμε αποστράγγιση, ενώ με το Miha Bodytec θα τονωθούν οι μυς. Με μία ισορροπημένη διατροφή και όλες τις παραπάνω θεραπείες, θα πάρετε σίγουρα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Τι περιλαμβάνει;

 •   Lipolaser στο σημείο που σας ενδιαφέρει

Η μέθοδος lipolaser αφαιρεί τα λιποκύτταρα χωρίς επεμβατική χειρουργική, μόνο με τη διαδικασία της λιποδιάλυσης! Καταστρέφει τα αποθέματα πάχους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος δίνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα για ένα αρμονικό σχήμα.

 • 3 συνεδρίες Miha Bodytec,  3 συνεδρίες Acoustic Wave, 3 συνεδρίες Technispa Lds

Acoustic Wave

Τα πεδία εφαρμογής της θεραπείας AWT® (Acoustic Wave Therapy) περιλαμβάνουν τη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, καθώς και σύσφιξη του συνδετικού ιστού. Το νέο πλέον εξελιγμένο μηχάνημα D-ACTOR 100 της εταιρείας Storz Medical χρησιμοποιεί μια κεφαλή που παράγει ακουστικά κύματα υψηλής ενέργειας τα οποία εισάγονται στο σώμα του ασθενή με τη μορφή ταλαντώσεων υψηλής συχνότητας για τη θεραπεία κυτταρίτιδας με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα.

Technispa Lds

Πρόκειται για μια θεραπεία που παντρεύει 3 τεχνικές αδυνατίσματος σε 1 κίνηση (LDS είναι: Lipo, Derma, Sculpting). Με τη βοήθεια μιας κεφαλής και rollers που εφαρμόζουν άψογα στις καμπύλες μας και κάνουν ιονο-μασάζ σε γυμνό δέρμα (η ενδιαφερόμενη δεν φορά φόρμα) βλέπουμε αποτέλεσμα στην προσπάθειά μας να αδυνατίσουμε και βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας και στη σφριγηλότητα.

Miha Bodytec

Το σύστημα προσωπικής προπόνησης Miha Bodytec που αγαπούν αθλητές και personal trainers, προσφέρει αδυνάτισμα, απώλεια λίπους και σμιλεμένο σώμα. Γρήγορη μείωση πόντων και γράμμωση χωρίς να αφιερώσετε ώρες στο γυμναστήριο και χωρίς να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση προσφέρει το εξελιγμένο σύστημα προπόνησης Miha Bodytec. Πρόκειται για ένα είδος παθητικής άσκησης που βασίζεται στην τεχνολογία της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης.
 •   Διατροφικές συμβουλές

Καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών σας παρέχουμε συνεδρίες με τους ειδικούς διατροφολόγους μας, που θα σας παρέχουν διατροφικές συμβουλές με σκοπό το καλύτερο αποτελέσματα. Στο Chryssalis Medical Spa στοχεύουμε σε σταθερά αποτελέσματα μέσω της υιοθέτησης υγιεινών συνηθειών που γίνονται τρόπος ζωής. Επίσης, δίνουμε έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση, δηλαδή φτιάχνουμε το κάθε πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και αν χρειαστεί το προσαρμόζουμε εκ νέου κατά τη διάρκεια της διατροφικής του παρακολούθησης.

Μοναδική Προσφορά! Μπείτε σε φόρμα σε 1 εβδομάδα έως 31/7/2021
Soprano Ice Platinum Αποτρίχωση σε μοναδικές προσφορές για τον μήνα Μάιο 2021

Κλείστε τώρα ραντεβού

και επωφεληθείτε από τη μοναδική μας προσφορά! 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο
  Email:
  Τηλέφωνο:
  Παρατηρήσεις: