Back to Fitness Offer

Θεραπείες Σώματος

Back to Fitness Offer

Super Προσφορά
Μπείτε σε φόρμα μετά το καλοκαίρι!

Χάστε τα 3 κιλά των διακοπών σε 20 μέρες με 1 θεραπεία Κρυολιπόλυσης Clatuu Alpha, 8 θεραπείες Emslim, Λιπομέτρηση και Διατροφική Παρακολούθηση ΜΟΝΟ με 210€!

Κρυολιπόλυση Clatuu Alpha

Μείωση τοπικού πάχους ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία με μία επίσκεψη γίνεται;
Αντιμετωπίστε τώρα το τοπικά αποθηκευμένο λίπος, χωρίς χειρουργείο με την πιο σύγχρονη μέθοδο απώλειας τοπικού πάχους, την Κρυολιπόλυση Clatuu Alpha! Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς το τοπικό πάχος μειώνεται από 25% έως 45% ανά περιοχή εφαρμογής!
Η αναβαθμισμένη και πρωτοποριακή σφαιρική μέθοδος ψύξης 360ο της πατενταρισμένης τεχνολογίας της προηγούμενης γενιάς CLATUU A μεταφέρει χαμηλή θερμοκρασία πολύ στοχευμένα σε όλη την περιοχή θεραπείας, αυξάνοντας έτσι το ομοιόμορφο αποτέλεσμα κατά 18,1%.
Στο Chryssalis Medical Spa, εφαρμόζουμε τη θεραπεία με ασφάλεια για περισσότερα από 10 χρόνια έχοντας τεράστια γκάμα επιστημονικών μελετών που αποδεικνύει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της.
Back to Fitness Offer
Back to Fitness Offer

EMSLIM

Χτίστε το σώμα των ονείρων σας και απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος και τα κιλά των διακοπών, χωρίς πολύωρες προπονήσεις και καθόλου ιδρώτα με το EMSLIM!
Tο EMSLIM χάρη στην τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused Electro Magnetic field technology) χρησιμοποιείται για την ολοκληρωτική ενεργοποίηση κάθε μυϊκής ομάδας, αντίθετα με τη φυσική άσκηση όπου δραστηριοποιείται μέχρι το 70% του μυός! Μέσα σε μόλις 30 λεπτά παρέχει 20.000 στοχευμένες συσπάσεις στο 100% της μυϊκής ομάδας όπου γίνεται η εφαρμογή.
Αποτέλεσμα:
Αύξηση μυών και μείωση λίπους την ίδια στιγμή, άμεσα, γρήγορα και ξεκούραστα!
Ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα στη γράμμωση των μυών, στην ανόρθωση των γλουτών αλλά και στη μείωση του κοιλιακού λίπους.

Λιπομέτρηση νέας γενιάς Tanita

Για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη ανάλυση της σύστασης του ανθρώπινου σώματος απαιτείται η διεξαγωγή της λιπομέτρησης.
Ο λιπομετρητής της Tanita μας προσδιορίζει με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης, την επί τοις εκατό σύστασης του σώματος σε λίπος, τον βαθμό ενυδάτωσης, την κατακράτηση, την άλιπη μάζα, καθώς και την προβλεπόμενη μυϊκή μάζα σε επιμέρους τμήματα όπως: κορμό, χέρια, πόδια.
Η ανάλυση σύστασης σώματος είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν τη διατροφή τους.
Βοηθά το διατροφολόγο να σας προτείνει ένα πρόγραμμα διατροφής στα μέτρα σας. Επίσης είναι ένα σημαντικό εργαλείο για το γιατρό που βλέπει αν ο ενδιαφερόμενος έχει σπλαχνικό λίπος.
Back to Fitness Offer
Back to Fitness Offer

Πρόγραμμα Διατροφής

Η καλή διατροφή αποδεδειγμένα συμβάλλει στην υγεία και την ευεξία, στον έλεγχο του σωματικού βάρους, στη βελτίωση της εμφάνισης.
Στον σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο του Chryssalis Medical Spa, οι διατροφολόγοι παρέχουν διατροφικές υπηρεσίες σε άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να ελέγξουν το σωματικό τους βάρος.
Στοχεύουμε σε σταθερά αποτελέσματα μέσω της υιοθέτησης υγιεινών συνηθειών που γίνονται τρόπος ζωής. Επίσης, δίνουμε έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση, δηλαδή φτιάχνουμε το κάθε πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και αν χρειαστεί το προσαρμόζουμε εκ νέου κατά τη διάρκεια της διατροφικής του παρακολούθησης.
Χάστε τα κιλά των διακοπών και επαναφέρετε τη σιλουέτα σας με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!
Διάρκεια προσφοράς έως 30/9/2022
Προσφορά Le shape

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο
    Email:
    Τηλέφωνο:
    Παρατηρήσεις: