Αδυνάτισμα express μόνο στο Chryssalis Medical Spa

Θέλετε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος γρήγορα και ανώδυνα μέχρι το καλοκαίρι;  

Οι θεραπείες υψηλής αισθητικής ιατρικής, σε συνδυασμό με άσκηση και διατροφή, είναι το τρίπτυχο που εγγυάται το σώμα που ονειρεύεστε.

Τώρα με το μοναδικό πακέτο που ετοιμάσαμε στο Chryssalis Medical Spa μπορείτε και να το αποκτήσετε 

 

Chryssalis_FB_May-12

Ελάτε σήμερα στο Chryssalis Medical Spa για το πρόγραμμα “Αδυνάτισμα Express”

στην μοναδική τιμή των €290 από €450!

Διατροφή: Χάρη στο πρόγραμμα συγκεκριμένης διατροφής που προτείνει η διατροφολόγος μας, όχι μόνο θα χάσετε τα περιττά κιλά που σας ταλαιπωρούν αλλά θα μάθετε και πώς να τα διατηρήσετε.  

Miha Bodytec EMS: Γυμναστείτε με το νέο τρόπο άσκησης που εξασφαλίζει γράμμωση σε 20’. Με το εξελιγμένο σύστημα προπόνησης Miha Bodytec θα έχετε γρήγορη μείωση πόντων και γράμμωση χωρίς πολλές ώρες γυμναστήριο.  

Acoustic: Η θεραπεία του Acoustic βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με τη χρήση κρουστικών-ακουστικών κυμάτων, διασπά το λίπος, καθώς ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και βελτιώνει τον τόνο του.  

Technispa: Πρόκειται για ενδοδερμικό μασάζ που πολεμά από τρία μέτωπα το πάχος και τη χαλάρωση. Παράλληλα βοηθά στη μείωση πόντων, στη σύσφιγξη και λείανση της κυτταρίτιδας.  

Exilis: Το Exilis είναι μια θεραπεία με εκπληκτικά αποτέλεσμα στη λιποδιάλυση και στη σύσφιξη σε όλο το σώμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.  

Μην περιμένετε άλλο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και ξεκινήστε τώρα!

Ονοματεπώνυμο
Email:
Τηλέφωνο:
Παρατηρήσεις: